KONTAKT KUNDSERVICE:
Måndag till fredag: 9:00 - 20:00**
Söndag: 14:00 - 20:00**
Telefon: (0)200 12 00 12
Trygg E-handel
Erbjudande
Få 75 kr till din CEWE FOTOBOK Prenumerera på vårt fotoservice-nyhetsbrev!
Om Postfoto
Till programvaran
PC FÖR ALLA

Välkommen till Postfoto


Postfoto är idag ett av de marknadsledande företagen inom fotoframkallning och fotoprodukter via internet i Sverige och Norge. Vi har en unik 40-årig historik inom foto- och postorderbranschen. Med denna erfarenhet att luta oss mot kan vi erbjuda bra priser, högsta kvalitet och bästa service inom vårt område.


Vårt labb trycker på marknadens bästa fotopapper

Vårt labb utför beständig framkallning på fotopapper av absolut högsta kvalitet. Du kan välja mellan Supremekvalitet och standardkvalitet när du beställer dina bilder. I Supremekvalitet framkallas bilderna på absolut finaste och kraftigaste fotopapper; FujiFilm Supreme Paper, Kodak Royal Paper eller likvärdigt. Väljer du standardkvalitet trycks bilderna på det något tunnare pappret FujiFilm Chrystal Archive Paper, Kodak Edge Paper eller likvärdigt papper (beroende på vilket format du beställer).


Över 80% av våra kunder väljer vår Supremekvalitet. Det kostar så lite extra men i gengäld får du allra högsta kvalitet på dina bilder som marknaden kan erbjuda.


Alla våra fotoprodukter är omsorgsfullt utvalda och av högsta kvalitet, för att tillmötesgå alla önskemål och behov du kan tänkas ha.


Bevara dina minnen för generationer

När du framkallar dina bilder så försäkra dig om att du får färgäkta kort på bästa fotopapper, som håller i generationer. Fotoböcker - den moderna varianten av fotoalbum och det optimala sättet att förvara och bevara dina bilder på - av högsta kvalitet kommer garanterat att bli till glädje för såväl dig själv som släkt och vänner. Se dig om på vår webbplats, läs mer om våra produkter, ladda ner vårt fotoprogram GRATIS och upptäck själv hur enkelt det är att beställa.


Gör något mer med dina bilder

Tack vare den digitala bilden och internet har du idag möjlighet att skapa en mängd olika fotoprodukter till rimliga priser. Klicka på de olika rubrikerna i vår meny för att se hur lätt det är att skapa unika produkter, perfekta för att pryda ditt hem eller som favoritpresenter för alla möjliga tillfällen.


Vår webbplats

Målsättningen med vår webbplats är att den på ett enkelt och användarvänligt sätt ska ge dig den information du söker, ge en klar bild av vad vi har att erbjuda, innehålla ett brett produktsortiment och som helhet motsvara dina förväntningar.


Miljön är viktig för oss

Vi bedriver ett aktivt och förebyggande miljöarbete för att vår verksamhet inte ska ge några negativa effekter på vare sig yttre eller inre miljö. Vi strävar alltid efter att hitta effektivare produktionsmetoder, för att bidra till en ren och frisk miljö på både kort och lång sikt.


Vår kundtjänst är till för dig

Har du frågor är du alltid välkommen att ringa eller maila vår kundtjänst.

Denna hemsida använder cookies till användning för statistik och marknadsföring, inklusive tracking. Genom att klicka vidare accepterar du användningen av dessa. Vill du veta mer om våra cookies och hu du tar bort dem Klicka här